Home - Familie - Emilio bachini - Umberto bachini - Sabrina bachini - Nona - Papa's Pasta's - Informatie - Homecooking - Colofon & Contact - Giftshop

Recept: Vissoep met garnalen

Datum:
Schrijver: Emilio
Gang: Voorgerecht
Vissoep_met_garnalen

Ingredienten van dit recept:

1 l visbouillon

150 gr kabeljauwfilet

125 gr Hollandse garnalen

1 paprika

1 prei

1 rode ui

1 teentje knoflook

1 blikje tomatenblokjes

10 zwarte olijven

4 el bieslook

1 tl cayennepeper

1 snufje zout

1 snufje versgemalen peper


Inleiding:

Deze soep is lekker als voorafje maar doet het zeker zo goed als hoofdgerecht. Maak dan een dubbele hoeveelheid en geef er versgebakken ciabatta bij.


Recept:

Snijd de paprika en ui in kleine stukjes. Hak de knoflook fijn. Fruit de ui, paprika en knoflook in een beetje olie. Voeg de bouillon en tomaten (inclusief sap) toe en laat dit 5 minuten koken. Pureer de soep met een blender. Doe de soep terug in de pan en voeg de in ringetjes gesneden prei toe. Breng het weer aan de kook en laat dit 5 minuten koken. Snijd de kabeljauw in blokjes. Leg ze in de soep en laat de soep 2 minuten zachtjes koken. Breng de soep pittig op smaak met zout, peper en de cayennepeper. Laat de garnalen in de soep warm worden.



emilio's voorgerechten - emilio's hoofdgerechten - emilio's nagerechten
©2008 Papa's Pasta